Bevezetõ Intézetünkrõl Szabályzatok Munkatársak E-mailAktuális
Legfrissebb ajánlataink...


<ÚJ!> Banki Call Center munkatárs képzés támogatással

A Nyíregyházi Fõiskola Képzési és Továbbképzési Intézet,
a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ támogatásával Banki Call Center munkatárs képzést folytat regisztrál álláskeresõk
számára.

>>>A részletekért kattintson ide…


<ÚJ!> Tájékoztató a Pénzügyi szolgáltatás közvetítõi hatósági képzés és vizsgáról

A Nyíregyházi Fõiskola Képzési és Továbbképzési Intézet pénzügyi szolgáltatás közvetítõi tevékenység gyakorlását lehetõvé tevõ képzést és vizsgát szervez 2012. december hónaptól.

>>>A részletekért kattintson ide…


Információk a Szociális gondozó szakképzésrõl

(A jelentkezés lezárult!)

>>> további részletekért kattinson ide...


Információk a Gyógypedagógiai asszisztens szakképzésrõl

(A jelentkezés lezárult!)

>>> további részletekért kattinson ide...


Új akkreditált pedagógus-továbbképzések

A Nyíregyházi Fõiskola Képzési és Továbbképzési Intézete 2012 októberétõl folyamatosan indítja Az agresszió jelenségvilága, az iskolai agresszió kezelése címû 60 órás akkreditált pedagógus-továbbképzést.

A program célja, hogy megismertesse a tanfolyam résztvevõit az iskolában elõforduló konfliktushelyzetekkel, a gyermekek egymással és tanáraikkal szembeni agressziójának lehetséges etiológiai, fejlõdés-lélektani, kulturális okaival.
A résztvevõk ismerkedjenek meg az iskolai agresszióban résztvevõk (áldozatok, támadók, agresszív áldozatok és szemlélõk) pszichés állapotával, bennük zajló folyamatokkal, az agresszió következményeivel. Ismerjék meg a média agresszió személyiségfejlõdésre gyakorolt hatásait. Tanulják meg a hétköznapi gyakorlatban is jól alkalmazható konfliktuskezelési, agressziókezelési és hatékony kommunikációs módokat. Ismerjék meg más országokban alkalmazott preventív lehetõségeket.
Strukturált feladatokkal, esetmegbeszéléssel fejlesszék a tudatos problémakezelésüket, hogy képesek legyenek az agresszív gyerekek problémájának kezelésére, a közösségbe való beillesztésükre.

>>> további részletekért kattinson ide...

A Nyíregyházi Fõiskola Képzési és Továbbképzési Intézete 2012 október hónaptól folyamatosan indítja a Gyermek- és serdülõkori devianciák pszichológiai és mozgásterápiás megközelítése címû 30 órás akkreditált pedagógus-továbbképzést.

A program célja, A képzésben résztvevõ pedagógusok átfogó ismereteket szerezzenek a gyermek- és serdülõkori testi és pszichés fejlõdésrõl, annak zavarairól. A résztvevõk a kurzus végeztével megfelelõ tájékoztatást tudjanak adni a szülõknek, a nevelési és terápiás lehetõségekrõl. Olyan mozgásformák alkalmazását sajátítsák el, amelyek segítségével kedvezõen befolyásolható a testkép, önismeret, kapcsolatteremtési és stressztûrõ képesség.

>>> további részletekért kattinson ide...


A Partiumi Tudáscentrum Szolgáltató Központ
képzési kínálata a 2013/2014-es tanévre:

Felsoktatási szakképzések

  • Gazdálkodási és menedzsment
  • Kommunikáció és média

Akkreditált felnõttképzési programok

  • Szervezetalapú vezetõképzési program (90 óra)
  • Vállalkozási szakértõi képzés (100 óra)
  • Európai Uniós szakértõi multiplikátor képzés (120 óra)

További részletekért kattintson ide...


A Nyíregyházi Főiskola KTI
<ÚJ!> Sportedző (lovas sportedző) OKJ-s tanfolyamot hirdet. A képzés 2 féléves.
A jelentkezés feltétele:
érettségi bizonyítvány.
Érdeklődjön most!
Jelentkezzen most!
A részletekhez kattintson ide!

<ÚJ!> Lovastúra vezető képzés A részletekhez kattintson ide!

(További képzéseink...)

.......

 
  Nyíregyházi FõiskolaEMMI Nyíregyháza Megyei Jogú Város FreeStat KTI
Felelõs kiadó: dr. Jeney István Intézetvezetõ - Szerkesztõ: Béres Tamás - Kiadja a Képzési és Továbbképzési Intézet - Presented by Training and Further Training Center, College of Nyíregyháza - Cím: 4400 Nyíregyháza, Nyíregyházi Fõiskola, Sóstói út 31/b, Fõépület földszint 1. szoba / HIK 136/B, 137/B, 138/B - Telefon/fax: 00 36 / 42 440-130 és 00 36 / 599-400 2523, 2524, 2525 mellék,
illetve 00 36 / 42 599-421 - Internet: http:/zeus.nyf.hu/~kepzesi E-mail: kepzesi@nyf.hu