Bevezetõ Intézetünkrõl Szabályzatok Munkatársak E-mail
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pedagógus továbbképzések

Kedves Kolléganõ! Kedves Kolléga!


A Nyíregyházi Fõiskola Képzési és Továbbképzési Intézete nevében köszöntöm Önt, és ajánlom figyelmébe a 2013. évre érvényes pedagógus-továbbképzési programkínálatunkat. Tájékoztató kiadványunk egyaránt tartalmaz új, illetve régebbi, a pedagógusok által kedvelt programokat, mindezek közös jellemzõje azonban, hogy frissen akkreditált kurzusokról van szó, ahol a megújító minõségbiztosítási eljárás során azok tartalmát a fõiskola oktatói és szakemberei korszerûsítették, s az Önök megismert igényeihez alakították.


A kurzusok idõtartamát órákra bontva határoztuk meg. A konzultációk általában péntek délutánonként, illetve szombati napokon zajlanak, a programfelelõsök és a képzésben résztvevõk megegyezése szerint. A képzés helyszíne általában a Nyíregyházi Fõiskola, de távolabbi településeken megfelelõ számú jelentkezõ esetén, külön megállapodás alapján kihelyezett tanfolyamokat is lebonyolítunk. A Képzési és Továbbképzési Intézet az Országos Képzési Jegyzékben szereplõ szakképzéseket is indít.

Tekintve, hogy a pedagógusok számára kötelezõ továbbképzés követelménye emelt szintû OKJ-s szakképesítés megszerzésével is teljesíthetõ, ajánljuk, hogy az OKJ-s képzési kínálatot is tekintsék meg.

A Nyíregyházi Fõiskola szakirányú továbbképzést, illetõleg pedagógus szakvizsgára felkészítõ szakirányú továbbképzést is végez, az errõl szóló tájékoztatást a Pedagógusképzõ Kar honlapján olvashatja.


Pedagógus-továbbképzéseinket félévenként, a megfelelõ csoportlétszám elérése után indítjuk. Az egyes továbbképzési programokról intézetünk munkatársaitól, illetve a tájékoztató füzetben megjelölt szakmai irányítóktól kérhetnek részletes információt, az alábbi címen:

Nyíregyházi Fõiskola
Képzési és Továbbképzési Intézet
4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/b., B épület 176/B
Telefon: 42 599 421
Fax: 42 402 482
E-mail: kepzesi@nyf.hu
Internet: http://www.nyf.hu/~kepzesi

Munkájához sikereket kívánva üdvözlöm:


Késmárki Zoltánné
mb. intézetvezetõ

Nyíregyháza, 2013. február 1.

A mindenkori aktuális kínálatról érdeklõdjön személyesen irodánban, telefonon a
42-599-421-es telefonszámon, vagy interneten a kepzesi@nyf.hu címen.
Köszönjük!

 

Tájékoztatónk letölthetõ innen: PDF formátumban


 
  Nyíregyházi FõiskolaOktatási Minisztérium Nyíregyháza Megyei Jogú Város FreeStat KTI
Felelõs kiadó: dr. Jeney István Intézetvezetõ - Szerkesztõ: Béres Tamás - Kiadja a Képzési és Továbbképzési Intézet - Presented by Training and Further Training Center, College of Nyíregyháza - Cím: 4400 Nyíregyháza, Nyíregyházi Fõiskola, Sóstói út 31/b, Fõépület földszint 1. szoba / HIK 136/B, 137/B, 138/B - Telefon/fax: 00 36 / 42 440-130 és 00 36 / 599-400 2523, 2524, 2525 mellék, illetve 00 36 / 42 599-421 - Internet: http://www.nyf.hu/~kepzesi E-mail: kepzesi@nyf.hu